Wilt u nieuw leven geven aan uw voordeur? Of is het tijd voor een betere bescherming tegen geluid en warmteverlies? De voordeur is het visitekaartje van uw woning, u wilt zich niet alleen veilig voelen, het oog wil ook wat. Drijfhout’s Timmerfabriek helpt u graag verder met de renovatie van uw voordeur.

Oude voordeur renoveren

Het is vaak niet nodig om een voordeur te vervangen. Een beschadigde voordeur kan vaak gerenoveerd worden voor een prijs die vaak lager ligt dan bij vervanging. Bij het renoveren van een oude voordeur kan uw deur geheel aangepast worden naar uw behoeften. Wij helpen u met het omtoveren van een oude voordeur die perfect aansluit bij de stijl van uw woning of pand.

Houten voordeur renoveren

Houten voordeuren geven veel warmte aan een woning en maken het nog gezelliger. Helaas kan jarenlange blootstelling aan zonlicht en dagelijks gebruik een houten voordeur beschadigen en er slechter uit laten uitzien. Drijfhout’s Timmerfabriek is gespecialiseerd in hout renovatie. Bij ons is het vakmanschap aanwezig om bestaande deuren nieuwe glorie te geven. Wij helpen u graag verder met de gerenoveerde voordeur van uw dromen.

Specialist in houten deuren

Drijfhout’s Timmerfabriek levert kwalitatieve, duurzame oplossingen gemaakt met vakmanschap. Wij zijn al meer dan 80 jaar specialist in houten deuren. Waarom kiezen voor Drijfhout’s Timmerfabriek? Het is voor onze specialisten iedere dag een passie om de stap van papier naar praktijk te maken en duurzame maatoplossingen te bieden. Wij onderscheiden ons door persoonlijk en betrokken contact en kwaliteit op tijd.

Kosten voor het renoveren van een voordeur

Een ding is duidelijk: het renoveren van een voordeur is vaak voordeliger dan een nieuwe voordeur. Wilt u graag een oude voordeur laten renoveren? Heeft u een speciale wens? Neem dan contact met ons op om voor advies op maat en een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag de perfecte deur op maat voor u te realiseren.

Specialist in alles wat niet standaard is!