Wilt u nieuw leven geven aan uw voordeur? Of is het tijd voor een betere bescherming tegen geluid en warmteverlies? De voordeur is het visitekaartje van uw woning, u wilt zich niet alleen veilig voelen, het oog wil ook wat. Drijfhout’s Timmerfabriek helpt u graag verder met de voordeur renovatie voor uw woning.

Oude voordeur renoveren

Is uw voordeur dusdanig aangetast dat deze aan renovatie toe is? Wij helpen u met het omtoveren van een oude voordeur die perfect aansluit bij de stijl van uw woning of pand. Indien het een antieke deur betreft, is deze in de meeste gevallen dusdanig aangetast dat een reproductie de beste oplossing is om uw uw deur nieuw leven in te blazen. Gelukkig hebben wij ontzettend veel kennis van authentieke houtverwerking in huis om voor u een nieuwe deur te produceren die niet van het origineel te onderscheiden zal zijn qua opbouw.

Houten voordeur renoveren

Houten voordeuren geven veel warmte aan een woning en maken het nog gezelliger. Helaas kan jarenlange blootstelling aan zonlicht, water en dagelijks gebruik een houten voordeur beschadigen en er slechter uit laten uitzien. Drijfhout’s Timmerfabriek is gespecialiseerd in hout renovatie. Bij ons is het vakmanschap aanwezig om aftandse deuren te vervangen door een nieuw exemplaar wat het origineel eer aandoet. Wij helpen u graag verder met de gerenoveerde voordeur van uw dromen.

Specialist in houten deuren

Drijfhout’s Timmerfabriek levert kwalitatieve, duurzame oplossingen gemaakt met vakmanschap. Wij zijn al meer dan 80 jaar specialist in houten deuren. Waarom kiezen voor Drijfhout’s Timmerfabriek? Het is voor onze specialisten iedere dag een passie om de stap van papier naar praktijk te maken en duurzame maatoplossingen te bieden. Wij onderscheiden ons door persoonlijk contact, betrokkenheid en kwaliteit. We leveren de deur geheel naar wens af. Het enige wat u nog rest is om de deur te laten plaatsen en van de definitieve laklaag te voorzien.

Wilt u graag een reproductie van een oude voordeur laten maken? Of heeft u een speciale wens in maatwerk in hout? Neem dan contact met ons op om voor advies op maat en een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag de perfecte deur op maat voor u te realiseren.

Specialist in alles wat niet standaard is!