Ben jij toe aan dat stapje omhoog en wil je graag leiding gaan geven in onze timmerfabriek? Dan is deze functie voor meewerkend voorman net iets voor jou!

Wat ga je doen?

In onze fabriek zorg je er voor dat kozijnen, ramen en deuren volgens tekening geproduceerd worden. Je staat in nauw contact met de werkvoorbereiding en de eigenaren. Je werkt mee in de fabriek en daarnaast stuur je het proces in de fabriek aan. Je bent het aanspreekpunt voor de werknemers en hebt samen met de eigenaar de eindverantwoording voor het productieproces.

Met wie en waar ga je werken?

In de fabriek werken we met een enthousiast team van echte vakmannen. Drijfhout’s Timmerfabriek staat voor kwaliteit en maatwerk. In dit mooie familiebedrijf leveren we voornamelijk maatwerk kozijnen, ramen en deuren. We nemen geen grote projecten aan, maar focussen ons op de kleine speciale dingen! Daar staan we dan ook om bekend in de timmerindustrie! Het speciale werk! Geen werkdag is daarom dus hetzelfde. Je bent continu bezig met het het maken van deze prachtige producten.

Wat heb je voor deze baan nodig?

Voor deze baan is ervaring in de timmerindustrie erg belangrijk. Je gaat natuurlijk meewerken met de collega’s, dus ervaring is in deze wel op z’n plek. Ook moet je affiniteit of ervaring hebben met leidinggeven. Je gaat natuurlijk wel het team aansturen en dat moet wel goed gebeuren en het team moet op jou kunnen bouwen! Zoals we al zeiden, geen dag is hier het zelfde. Daar moet je goed mee om kunnen gaan! En misschien wel het belangrijkste is, is dat je altijd creatief en oplossingsgericht moet kunnen werken als er zich uitdagingen voordoen in het maken van die speciale werken.

Waarom zou je voor deze baan kiezen?

Als jij toe bent aan een andere baan, dichterbij huis of juist toe bent aan de volgende stap in je carrière dan is het goed om het gesprek aan te gaan met ons! Je bent toe om meer verdieping te hebben in je baan. Zowel in de werkzaamheden als in het leidinggevende aspect.

Wij maken graag kennis met je om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

De feiten op een rijtje:

  • Startdatum : In overleg
  • Soort werk : Fulltime
  • Functie : Meewerkend voorman
  • Plaats : Joure
  • Uren per week : 37
  • Salaris : In overleg

Lijkt deze baan wat voor jou? Stuur je CV met motivatie naar Miranda via info@timmerfabriekbrijfhout.nl of solliciteer via Technopark.