Bij Drijfhout’s Timmerfabriek zeggen wij altijd: deuren zijn dé visitekaartjes van uw woning. Dit geldt ook zeker voor de binnendeuren van uw woning. Bij een binnendeur kunt u kiezen voor verschillende mogelijkheden, zoals een opdek of een stompe uitvoering. Wij zijn specialist in houten deuren op maat en daarom ook in de stompe binnendeur.

Wat is een stompe binnendeur?

U kunt kiezen voor een opdek of een stompe binnendeur, maar wat is het verschil? Een stompe binnendeur wordt met scharnieren afgehangen en valt geheel in het kozijn. Een opdekbinnendeur wordt afgehangen met paumelles en valt gedeeltelijk in het kozijn. Belangrijk om te weten is dat bij een stompe binnendeur de draairichting niet van belang is en bij een opdekdeur wel.

Een houten stompe deur op maat

Wilt u ook trots zijn op uw woning en daarmee ook op uw binnendeuren? Wij zijn specialist in het maken van houten deuren in elke soort of maat, niks is onmogelijk. Het leuke bij een stompe binnendeur is dat elke stompe binnendeur ook te gebruiken is als schuifdeur. Dit kan u enorm veel ruimte besparen en voor het gemak zijn schuifdeuren ook ideaal. Ziet u de prachtige deuren al tussen uw woonkamer en keuken? Het is op zoveel plekken in uw huis toepasbaar. Wij bij Drijfhout’s Timmerfabriek maken de stompe binnendeur van uw dromen.

De houtsoorten voor een stompe binnendeur

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek kunt u kiezen uit een scala van verschillende houtsoorten. Wat dacht u van iroko of het duurzame afromosia of finti? Vakkundig timmeren wij uw deur, naar uw wensen in een dikte van 40 t/m 76 mm. Ook voorzien wij alle deuren op maat van HMB-meerpuntsluitingen en zetten wij de deur alvast voor u in de grondverf.

Een stompe binnendeur bij Drijfhout’s Timmerfabriek

Uitnodigend voor visite of klanten vervolmaken houten deuren uw interieur. Wilt u ook trots zijn op uw houten stompe binnendeur op maat? Onze deur staat altijd voor u open. Drijfhout’s Timmerfabriek inspireert u met voorbeeldschetsen en -foto’s van een scala aan houten deuren van verschillende soorten en maten, waarna wij de deur van uw dromen maken. Heeft u nog vragen of wilt u direct contact opnemen? Kijk dan hier. Wij helpen u graag de perfecte deur op maat voor u te realiseren. Wilt u direct meer inspiratie? Kijk dan bij onze deuren of op onze projectpagina. Niks is onmogelijk bij Drijfhout’s Timmerfabriek.