Renovatie houten ramen

Zijn uw houten ramen beschadigd? Of niet langer in de beste conditie? In dat geval kunt u overwegen uw raamkozijnen te laten vervangen. Bij Drijfhout kan ik veel gevallen de schade hersteld worden door een van onze ervaren vakmannen. 

Herstellen van houten ramen

In sommige gevallen gaat een houten raam niet langer open of is de buitenkant versleten. Het is onvermijdelijk dat weersomstandigheden houten ramen na een bepaalde tijd aantasten, met name als er onvoldoende onderhoud is geweest. Houten ramen va de beste kwaliteit kunnen na een bepaalde tijd rotten of er kunnen zich andere problemen voordoen. Zodra u het probleem aan ons voorlegt kunnen wij u adviseren rondom de beste oplossing voor het herstellen van uw houten ramen.

Houten ramen laten renoveren door Drijfhout

Zijn uw houten ramen aan vervanging toe? Dan bent u voor advies bij Drijfhout’s Timmerfabriek aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in houten ramen en kozijnen. In sommige gevallen kan renovatie voldoende zijn om uw ramen in authentieke stijl te herstellen. Echter blijkt vaak dat een reproductie de meest praktische oplossing is. Door onze jarenlange ervaring zijn wij expert in het toepassen van authentieke technieken. Zeker als het om een monumentaal gebouw gaat is het van belang de authenticiteit te behouden. Bij Drijfhout zorgen wij ervoor dat dit wordt gewaarborgd.  

Meer dan houten ramen renoveren

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek kunt u naast de renovatie van houten ramen terecht voor houten kozijnen, deuren, trappen en meer. Wij leveren houten kozijnen in diverse uitvoeringen. Alles wordt op maat gemaakt en biedt onze klanten eindeloze mogelijkheden. Met ruim 80 jaar ervaring zijn wij de specialiste timmerfabriek van het noorden. U kan bij ons rekenen op de zorg en expertise die u mag verwachten van een trots familiebedrijf.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Laat uw houten ramen en kozijnen vervangen door de specialisten van Drijfhout’s Timmerfabriek in Joure. Vraag vandaag om voorbeelden van mogelijke realisaties, ontvang een vrijblijvende offerte of neem contact op voor advies op maat.

.