Voor speciaal maatwerk in hout

De historie van Drijhout’s Timmerfabriek begint in 1938. Alle kennis over houtsoorten en houtbewerking die we sindsdien hebben opgedaan, ligt opgeslagen in ons geheugen. Daarom kunnen wij helpen met vrijwel alle bijzondere verzoeken die over hout gaan. We combineren ambacht en de nieuwste techniek om maatwerk zo efficiënt mogelijk te produceren. Denk hierbij aan reproducties van authentieke elementen rondom huis, zoals kozijnen in bijzondere vormen, deuren met unieke afwerking en complex gedecoreerde balustrades.

Van alle tijden

We helpen u niet alleen bij historische opdrachten. Ook bij moderne architectuur kunnen wij u van dienst zijn met de productie van deuren, ramen en kozijnen die afwijken van de standaard. Denk hierbij aan bijzondere vormen, afwijkende maten of de toepassing van ongebruikelijke technieken. Van een enkele bijzondere deur tot alle deuren, ramen, kozijnen en trappen in een afwijkend bouwproject. Bent u architect of aannemer, dan worden we graag uitgedaagd met uw verzoek in houtproductie. Wij denken u te kunnen verrassen met onze mogelijkheden.

Lees hier meer over onze houten balustrade

Drijfhout’s Timmerfabriek is gespecialiseerd in maatwerk in hout. We bezitten specialistische kennis voor historische reproducties en nieuwe technieken voor bijzondere architectuur.