Kozijnrenovatie bij Drijfhout’s Timmerfabriek

Moet ik mijn kozijn vervangen worden of kunnen ze nog gered worden? Het is een vraag die wij vaak horen. In veel gevallen is het kozijn alleen aan de buitenkant beschadigd, terwijl het aan de binnenkant nog zo goed als nieuw eruitziet. Het kan ook zijn dat uw kozijn dusdanig beschadigd en verouderd is dat vervanging waarschijnlijk interessanter en ook voordeliger is dan renovatie. Bij Drijfhout’s Timmerfabriek zijn wij specialist in bijzonder timmerwerk en hout- en kozijnrenovatie.

Niks is onmogelijk bij Drijfhout’s Timmerfabriek

Laat het verleden bij ons tot leven komen. Bij Drijfhout’s zijn wij gespecialiseerd in bijzonder timmerwerk. Onze opdrachten hebben altijd iets speciaals en niets is seriewerk. Bij ons is het vakmanschap aanwezig om oude panden nieuwe glorie te bieden, maar ook nieuwbouw een bijzondere uitstraling te geven. Dus heeft u een oud pand gekocht en vindt u het belangrijk om stijlkenmerken te koesteren of herstellen? Dan bent u bij Drijfhout’s Timmerfabriek aan het juiste adres.

Projecten met kozijnrenovatie

Wij leveren aan veel bedrijven in de regio, maar zijn ook daarbuiten bekend. Zo hebben wij al een bijzonder project mogen uitvoeren in Amsterdam. Heeft u een klus voor ons? Een kozijn die gerenoveerd moet worden? Bij Drijfhout’s Timmerfabriek is niks te gek en proberen altijd een weg te vinden om u te helpen.

Projecten waar wij trots op zijn en waar u onze expertise terug ziet

Hoe wij te werk gaan in onze fabriek?

Als u een rondje loopt in onze fabriek in Joure kunt u zien dat aan de ene kant het ruwe hout binnenkant en aan de andere kant gaat het gereed product eruit. Wat er allemaal tussendoor gebeurd? Na de bewerking van het hout volgt de montage en verlijming van de onderdelen en worden de deuren en kozijnen afgewerkt en geschuurd. De laatste stap is de spuitcabine, waar de objecten twee keer in de grondlak worden gezet. Pas dan zijn ze gereed voor transport naar de bouwplaats.

Een kozijn renovatieklus voor Drijfhout’s Timmerfabriek?

De werknemers van Drijfhout’s Timmerfabriek zijn specialisten in maatwerk en renovatieprojecten, dus heeft u een kozijnrenovatieproject voor ons? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze fabriek in Joure. Wij helpen u graag verder!

.