Kozijnen, en dan vooral houten kozijnen, bepalen het gezicht van uw woning. Of het nou gaat om een nieuwbouwwoning, gerenoveerde woning of een monumentaal pand: het juiste raam en de juiste kozijnen maken het af. Ook het onderhouden van uw kozijnen is erg belangrijk. Er wordt wel eens gezegd dat u beter voor kunststof kunt kiezen, omdat dat langer mee zou gaan. Maar wist u wel dat de oudste nog steeds gebruikte houten kozijnen zelfs uit 1473 stammen? Met de juiste onderhoud kunt u zorgeloos en optimaal genieten van houten kozijnen.

Een houten kozijn vervangen?

Zijn uw kozijnen aan vervangen toe? Dan bent u bij Drijfhout’s Timmerfabriek aan het juiste adres. Hout heeft namelijk een groot voordeel: ontwerpvrijheid. Recht of rond, getoogd of gebogen, een houten kozijn kan in elke gewenste vorm worden gemaakt. Het maakt daarom niet uit: niks is onmogelijk bij Drijfhout’s Timmerfabriek. Wist u dat de meest gebruikte houtsoort voor een houten kozijn meranti is? Maar ook met bijvoorbeeld mahonie, oregon pine, iroko, afromosia en finti vervaardigt Drijfhout’s Timmerfabriek houten kozijn van hoge kwaliteit.

Wat kost het om een houten kozijn te vervangen?

Wilt u een houten kozijn met roeden (plakroeden of echte roeden), panelen of draaibare delen (ramen en deuren)? Wij maken het voor u en zetten de kozijnen standaard in een grondverf van een kleur naar uw keuze. De prijs verschilt uiteraard per project, dus wilt u graag weten hoeveel het u gaat kosten een kozijn te vervangen? Wij nemen graag een kijkje bij uw woning. Wij kunnen dan direct een inschatting maken hoeveel het u gaat kosten.

Heeft u hulp nodig bij het vervangen van uw kozijn?

Drijfhout’s Timmerfabriek is een familiebedrijf met een compact en betrokken team. De sfeer is gemoedelijk, waarbij een noordelijke mentaliteit van aanpakken heerst. Dit betekent: no nonsens en afspraak is afspraak! Tegelijkertijd is er sprake van professionalisme in een specialisme. Het doel hiervan is kwalitatieve, duurzame oplossingen gemaakt met vakmanschap. Bij Drijfhout’s Timmerfabriek bent u dus op het juiste adres als u uw houten kozijnen wilt vervangen. Niks is onmogelijk. Neem contact op als u een vraag heeft of graag een offerte ontvangt. Wilt u liever in onze showroom kijken? Kom dan bij ons langs in onze timmerfabriek in Joure.

Houten kozijnen komen nog steeds het meest voor in diverse bouwwerken. Drijfhout’s Timmerfabriek maakt uw houten kozijnen geheel op maat.