Keurmerken en kwaliteit gaan hand in hand!

Keurmerken zijn er ook in onze branche, dus ook bij Drijfhout’s Timmerfabriek zijn wij uitstekend gecertificeerd. Wij geloven dat ons bedrijf zich onderscheidt met het leveren van premium kwaliteit waarop u kunt bouwen. Ambacht, vakmanschap en historie bewijzen daarin doorlopend hun waarde. Verder is het voor onze specialisten iedere dag een passie om de stap van papier naar praktijk te maken en duurzame maatoplossingen te bieden die staan als een huis.

SKH-keurmerk

Al het hang- en sluitwerk dat wij bevestigen aan deuren en ramen voldoet aan de eisen van het SKH-keurmerk (2 sterren) van de stichting Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hierdoor neemt de kans op inbraak in uw woning met 90% af. De meeste verzekeraars bieden u bovendien korting op uw inboedelverzekering als uw hang- en sluitwerk voldoet aan het SKH-keurmerk.

KOMO-certificaat

Daarnaast mag Drijfhout’s Timmerfabriek sinds maart 2006 houten kozijnen leveren met het KOMO-certificaat. Dit houdt in dat wij werken naar de voorschriften van het KVT en het Bouwbesluit. Enkele malen per jaar bezoekt de Stichting Keuringsbureau Hout (SKH) ons bedrijf om te controleren of we werken volgens de richtlijnen. Van deze controle plukt u als klant de vruchten. Niet alleen bent u daardoor bij Drijfhout’s Timmerfabriek altijd verzekerd van kwaliteit, ook kunnen wij u op buitenkozijnen met het KOMO-certificaat tien jaar garantie geven. Dat woont wel zo prettig.

PEFC keurmerk

Wij leveren hout met een Programme for Endorsement of Forest Certification International (PEFC) keurmerk. PEFC is hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Het internationale keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos en dat het bos ook in stand blijft. Wilt u hier meer informatie over? Kijk op dan op ‘Puur natuur & duurzaam

NBvT

Drijfhout’s Timmerfabriek is aangesloten bij de NBvT (Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie). Dit betekent ondersteuning op het gebied van Techniek en regelgeving, cao en arbeidszaken, marketing en communicatie, scholing en bedrijfsondersteuning. Wilt u meer informatie over NBvT? Kijk dan op de website van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie.

Wilt u meer informatie over onze keurmerken? Neem dan contact met ons op.

Drijfhout’s Timmerfabriek is aangesloten bij de Nederlandse Bond voor Timmerfabrikanten (NBvT).
Kwaliteit is werken volgens richtlijnen!