Bij Drijfhout’s Timmerfabriek kunt u terecht voor deuren op maat. U kunt kiezen voor een traditionele oplossing, maar ook voor speciale uitvoeringen op maat. Waar u bijvoorbeeld voor kunt kiezen, is een houten schuif vouwdeur.

Niks is onmogelijk bij Drijfhout’s Timmerfabriek

Zakelijk of privé, een houten schuif vouwdeur betekent genieten zonder de beperkingen van een traditionele oplossing. Naar buiten kijken verandert in een breder uitzicht, waarbij binnen en buiten in elkaar overlopen. Schuif vouwdeuren tot en met 16 deuren en 16 meter in totaal, niks is onmogelijk!

Houten vouwdeur op maat

Schuif vouwdeuren worden naast toepassing in buitengevels ook veelvuldig gebruikt als scheidingswand. De schuifvouwdeuren kunnen zowel naar binnen- als buiten vouwend geleverd worden.

Houtsoorten voor uw vouwdeur op maat

Elk houtsoort heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen, maar welke past het beste bij uw project? Bij Drijfhout’s Timmerfabriek maken wij gebruik van verschillende houtsoorten voor een houten vouwdeur, namelijk:

  • Mahonie. Dit is een duurzaam houtsoort met een herkenbare roodbruine kleur.
  • Merantie. Dit houtsoort is goed te bewerken, onderhoudsvriendelijk en betrouwbaar hout.
  • Afromosia. Dit is een zeer duurzaam houtsoort die de donkere kleur beter bewaart als het wordt blootgesteld aan zon en lucht.
  • Iroko. Dit houtsoort is een mooi en zeer duurzaam Afrikaans houtsoort.
  • Oregon pine. Dit is een naaldhoutsoort, die bekend staat om zijn relatief hoge sterkte en hardheid.
  • Finti. Dit is dé duurzame en milieuvriendelijke vervanger van tropisch hardhout.

Wilt u graag informatie over al onze houtsoorten en de eigenschappen hiervan? Kijk dan op deze pagina.

Speciale projecten met houten vouwdeur

Bij Drijfhout’s timmerfabriek zijn wij gespecialiseerd in bijzonder timmerwerk. Wij laten het verleden tot leven komen en leveren een houten vouwdeur aan bedrijven in de regio, maar ook daarbuiten. Een aantal projecten met een speciale deur door Drijfhout’s Timmerfabriek gemaakt:

  • Een prachtig project: een grote schuifvouwwand van het duurzame houtsoort Finti. Meer informatie over dit project vindt u hier.
  • Een ouderwets kozijn met schuiframen. Meer informatie en foto’s van dit project vindt u hier.
  • Een schuifpui van het uitermate duurzame Afromosia op Vlieland. Meer informatie over dit project vindt u hier.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en of wij uw wens kunnen verwezenlijken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is bij Drijfhout’s Timmerfabriek.

Met een vouwwand worden binnen en buiten bijna naadloos verbonden.