Een houten voordeur met kozijn geeft uw huis een natuurlijke uitstraling. Houten deuren zijn tijdloos, duurzaam, maar bovenal prachtig. De natuurlijke schoonheid van onze houten deuren lenen zich perfect voor zowel rustieke als moderne woningen. Bij Drijfhout’s Timmerfabriek weten we dat uw houten voordeurkozijn belangrijk is als het aanzicht van uw woning.

Houten deuren met stapeldorpel

Onze houten deuren met stapeldorpel voorzien ruimtes van meer licht. Deze stapeldorpeldeuren zijn traditioneel opgebouwd uit stijlen en dorpels en hebben een degelijk houtverbinding zodat u gegarandeerd bent van een lange levensduur. De stapeldorpel deuren van Drijfhout’s Timmerfabriek zijn met verschillende hoogtes dorpel te bestellen.

Op maat gemaakte voordeur

Een nieuwe houten voordeur met kozijn nodig? Wij helpen u met het vinden van de meest geschikte houten deur op maat voor uw huis. U kunt bij ons kiezen uit verschillende houtsoorten voor uw voordeur met kozijn. Eiken, iroko, afromosia.. de keuze is aan u! Elke houtsoort heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Wij timmeren uw deur in een dikte van 40 tot en met 76 mm, voorzien het van meerpuntssluitingen en zetten het in de grondverf. Kortom: bij ons bent u aan het juiste adres voor een op maat gemaakte voordeur met kozijn. 

Voordeur met kozijn van hout kopen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het maken van een op maat gemaakte houten voordeur met kozijn.