Bent u op zoek naar een houten balustrade op maat? Dan bent u bij Drijfhout’s Timmerfabriek op het juiste adres. Wij zijn namelijk al meer dan 80 jaar specialist in houten deuren, kozijnen en uiteraard trappen en houten balustrades. Een houten balustrade is dé finishing touch van uw trap, maar het heeft ook een praktische functie. Een houten balustrade is ook een soort hekjes die voorkomt dat u bij hoogte verschil naar beneden kunt vallen. Niet alleen bij een trap gebruikt u een balustrade. U kunt het ook gebruiken aan de rand van een balkon, dakterras, galerij, brug of vide.

Houten balustrade: niks is onmogelijk

Op het gebied van houten balustrades is vrijwel alles mogelijk in iedere stijl. Balustrades en traphekken zijn de finishing touch van uw trap. Kiest u voor strakke en moderne platte plankjes met of zonder groefjes of rechte ronde stokjes. Of heeft u liever huiselijke en warm gedraaide spijlen met sierbollen op de spillen voor uw houten balustrade. Onze balustrades zijn leverbaar in verschillende lengtes, stijlen en in iedere prijsklasse.

Ook hebben we voor uiteenlopende opdrachtgevers prachtige houten balustrades op maat gemaakt. Kijk hier voor al onze projecten.

Houten balustrade in iedere vorm op maat

Wat u ook kiest, samen met ons komt u op een houten balustrade uit die in uw smaak valt, bij uw huis past en voldoet aan uw prijsklasse. Voor onze balustrades maken wij vaak gebruik van de houtsoorten meranti en bankirai, omdat dit voor hoge kwaliteit en levensduur zorgt. U kunt ook kiezen uit andere houtsoorten waar Drijfhout’s Timmerfabriek vaak mee werkt:

  • Mahonie houtsoort.
  • Meranti houtsoort
  • Afromosia houtsoort
  • Iroko houtsoort
  • Oregon pine houtsoort
  • Finti houtsoort

Drijfhout’s Timmerfabriek is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in maatwerk in hout, dus heeft u een vraag over één van deze houtsoorten? Kijk dan hier.

Wilt u meer weten over onze houten balustrades?

Bent u geïnteresseerd in een houten balustrade op maat? Kom dan langs in onze timmerfabriek in Joure. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij u meer vertellen en laten zien over onze houten balustrades op maat en wat er allemaal mogelijk is voor u. Heeft u nog andere vragen? Neem nu contact met ons op.

Timmerfabriek Drijfhout is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in maatwerk in hout.