Welke houten trap past bij u?

Bijna elke woning heeft een trap. Meestal zijn dat houten trappen. Ze verbinden de verschillende verdiepingen met elkaar en zorgen voor eenheid en diversiteit. Drijfhout’s Timmerfabriek is gespecialiseerd in het maken van houten trappen op maat. Dat wij maatwerk bieden, heeft een eenvoudige reden: een trap is meer dan een opeenvolging van treden. Een trap moet bij u passen.

Er zijn vele modellen houten trappen denkbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rechte steektrap, bordestrap, kwartslagtrap of halveslagtrap. En uit diverse houtsoorten, antislipstrippen in de kleuren zwart, wit en bruin en typen traphekken. Drijfhout’s Timmerfabriek meet iedere houten trap apart op en maakt deze naar uw wensen.

Trap als bouwpakket

Uw trap leveren we thuis in elkaar of als bouwpakket af. Desgewenst lakken we de trap of zetten we deze in de grondverf.
Bent u geïnteresseerd? Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij u meer vertellen en laten zien. Neem hier contact met ons op!

Lees hier meer over onze houten balustrade

Drijfhout’s Timmerfabriek is gespecialiseerd in het maken van houten trappen op maat. Dat wij maatwerk bieden, heeft een eenvoudige reden: een trap is meer dan een opeenvolging van treden. Een trap moet bij u passen.