Houten trap op maat

Bij de meeste woningen is de trap één van de eerste dingen die u ziet als u bij de voordeur binnen komt. Is u dit wel eens opgevallen? En hoe fijn is het dan als u uw houten trap op maat kunt laten maken. Trappen verbinden de verschillende verdiepingen met elkaar en zorgen voor eenheid en diversiteit. Wij bij Drijfhout’s Timmerfabriek zijn gespecialiseerd in het maken van houten trappen op maat. Dus wat u ook wil, wij kunnen dit voor u maken!

Heel veel keuzes in houten trappen

Waarom wij maatwerk aanbieden? Dit heeft een simpele reden, namelijk: de trap is meer dan een opeenvolging van treden. Het moet bij u en uw huis passen. Er zijn heel veel verschillende soorten houten trappen. Er is zo veel mogelijk: een rechte steektrap, bordestap, kwartslagtrap of een halveslagtrap. En wat dacht u van de keuze in diverse houtsoorten? Hier zijn zoveel keuzes in te maken. Wij bij Drijfhout’s Timmerfabriek helpen jullie graag in de hoeveelheid keuzes, zodat u straks de perfecte trap voor in uw woning heeft! Wij meten iedere houten trap apart op en maken deze naar uw wensen.

Hoe leveren wij deze houten trap op maat af?

Als u een houten trap op maat bij ons besteld, dan leveren wij deze bij u thuis als bouwpakket af. Als u het wil, kunnen wij de trap ook voor u lakken of in de grondverf zetten.

De houten balustrade bij uw trap

Om uw trap echt af te maken, kunt u bij Drijfhout’s Timmerfabriek ook terecht voor houten balustrades op maat. Op dat gebied is vrijwel alles mogelijk in iedere stijl. U kunt kiezen voor strakke en moderne platte plankjes met of zonder groefjes of rechte ronde stokjes. Ook maken wij huiselijke en warm gedraaide spijlen met sierbollen op de spillen voor uw houten balustrade. Wat u ook wil, wij kunnen dit voor u maken in iedere prijsklasse en verschillende lengtes.

Voor hotel restaurant Lapershoek in Hilversem hebben wij een prachtige houten balustrade gemaakt. Op sommige plekken is de houten balustrade op maat wel 114mm dik. Kijk hier voor de foto’s.

Geïnteresseerd in een houten trap op maat?

Bent u geïnteresseerd in een houten trap op maat met een prachtige balustrade volledig naar eigen wens? Neem dan contact met ons op. Of kom bij ons langs in Joure, dan kunnen wij onder genot van een bakje koffie u meer vertellen over onze houten trappen en balustrades op maat.

Al meer dan 80 jaar specialist in houten trappen op maat.