Houten staldeur op maat

Een houten deur op maat is hét visitekaartje voor uw woning en is het eerst wat anderen mensen zien als bij uw woning aankomen. Al is de keuze in buiten- en binnendeuren groot. Bij Drijfhout’s Timmerfabriek in Joure wijzen wij u de weg in het overweldigen aanbod van houten deuren op maat. Wilt u graag een buitendeur met panelen? Of wilt u graag openslaande tuindeuren met stapeldorpels of wat wij erg mooi vinden: een houten staldeur op maat. Vakkundig timmeren wij uw deur naar uw wens.

Staldeuren op maat bij Drijfhout’s Timmerfabriek

Het is belangrijk dat u trots kunt zijn op uw woning en daarmee ook op uw deur. Bent u op zoek naar dé timmerfabriek die de staldeur op maat helemaal naar uw wens kan maken?  Heeft u overal gekeken naar uw droomdeur, maar is het allemaal niet naar wens? Bij Drijfhout’s Timmerfabriek kunt u kiezen voor een traditionele oplossing, maar ook voor een speciale uitvoeringen op maat. Niks is onmogelijk! Vakkundig timmeren wij uw deur, naar uw wens in een dikte van 40 t/m 76 mm. Wij voorzien deze van HMB-meerpuntsluitingen en zetten de deur alvast voor u in de grondverf.

Houtsoorten voor uw staldeur op maat

Drijfhout’s Timmerfabriek is al meer dan 80 jaar specialist in houten kozijnen, deuren en trappen. Gevestigd in Joure maken wij de mooiste producten van verschillende houtsoorten als Afromosia, Finti, Meranti en Mahonie. Elk houtsoort heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen, maar welke past het best bij uw project? Hier zetten wij al ons houtensoorten voor u op een rijtje.

De verschillende projecten van Drijfhout’s Timmerfabriek

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek zijn wij van alle markten thuis en maken we de meest uiteenlopende projecten voor klanten. Heeft u al een kijkje genomen bij onze projecten?  Wij hebben een scala aan verschillende deuren op maat in onze projecten. Een project waar wij heel trots op zijn, is de deur op maat voor het Friese Provinciehuis in Leeuwarden. Het provinciale bestuur van Friesland is al sinds 1580 in het gebouw aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden gevestigd. Wij hadden de eer en de taak om een speciale houten deur op maat te maken en deze was maar liefst 3,2 meter hoog. Een klus die bij veel bedrijven als onmogelijk werd gezien, maar wij bij Drijfhout’s Timmerfabriek zijn erg trots op het eindresultaat.

Uw staldeur op maat bij Drijfhout’s Timmerfabriek?

Heeft u nog een vraag over onze werkwijze? Of wilt u graag een afspraak inplannen? Neem dan contact op. Wij helpen u graag de perfecte staldeur op maat te realiseren.

.