Houten schuifdeur op maat

Op zoek naar de ideale schuifdeur op maat? Voor je boerderij of schuur? Of binnenshuis? De schuifdeur voor binnen is perfect voor krappe ruimtes omdat ze weinig ruimte innemen. Daarnaast passen ze ook perfect in een industrieel of landelijk interieur, afhankelijk van welke uitstraling je kiest. Ga je voor een zwarte staal-look deur of een rustieke eikenhout schuifdeur? Bij Drijfhout’s Timmerfabriek in Joure maken we jouw perfecte deur op maat. We geven je advies en luisteren naar jouw wensen. Vakkundig timmeren wij uw deur naar uw wens.

Schuifdeuren op maat bij Drijfhout’s Timmerfabriek

Met een schuifdeur kun je van een simpele toegang tot een ruimte, een eyecatcher maken! Niet alleen de keuze van de deur bepaalt de uitstraling van jouw houten schuifdeur op maat, ook de keuze van de rails is bepalend voor de uiteindelijk look. Kies je voor grepen of greeploos? Heeft u overal gekeken een passende deur, maar is het allemaal niet naar wens? Bij Drijfhout’s Timmerfabriek kunt u kiezen voor een traditionele oplossing, maar ook voor een speciale uitvoeringen op maat. Niks is onmogelijk! Vakkundig timmeren wij uw deur naar uw wens in een dikte van 40 t/m 76 mm en zetten hem alvast in de grondverf of blanke lak.

Op zoek naar een deur die bij uw historische woning past, of ter vervanging van een aftandse deur? Ook voor reproducties van schuifdeuren kunt u bij ons terecht.

Houtsoorten voor uw schuifdeur op maat

Drijfhout’s Timmerfabriek is al meer dan 80 jaar specialist in houten kozijnen, deuren en trappen. Gevestigd in Joure maken wij de mooiste producten van verschillende houtsoorten als Eik,  Afromosia, Meranti en Mahonie. Elk houtsoort heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen, maar welke past het best bij uw project? Hier zetten wij al ons houtensoorten voor u op een rijtje.

De verschillende projecten van Drijfhout’s Timmerfabriek

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek zijn wij van alle markten thuis en maken we de meest uiteenlopende projecten voor klanten. Heeft u al een kijkje genomen bij onze projecten?  Wij hebben een scala aan verschillende deuren op maat in onze projecten. Een project waar wij heel trots op zijn, is de deur op maat voor het Friese Provinciehuis in Leeuwarden. Het provinciale bestuur van Friesland is al sinds 1580 in het gebouw aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden gevestigd. Wij hadden de eer en de taak om een speciale houten deur op maat te maken en deze was maar liefst 3,2 meter hoog. Een klus die bij veel bedrijven als onmogelijk werd gezien, maar wij bij Drijfhout’s Timmerfabriek zijn erg trots op het eindresultaat.

Uw schuifdeur op maat bij Drijfhout’s Timmerfabriek?

Heeft u nog een vraag over onze werkwijze? Of wilt u graag een afspraak inplannen? Neem dan contact op. Wij helpen u graag de perfecte schuifdeur op maat te realiseren.

Voor elk gebouw maken wij schuifdeuren op maat in passende stijl