Een erker is een prachtige toevoeging aan elke woning. Meer ruimte en licht in huis en een knus hoekje met het binnen-buiten gevoel. Met een houten erker op maat kunt u alle kanten op. Drijfhout’s Timmerfabriek helpt u graag!

Houten erker op maat

Wist u dat erkers geen nieuwe uitvinding zijn? Middeleeuwse kastelen werden al van Erkers voorzien. Met een erker kunt u alle kanten op, ze kunnen trapeziumvormig zijn, rechthoekig, of halfrond. Een erker kan zich op één verdieping bevinden, maar ook worden doorgetrokken naar bovenliggende verdiepingen. Kenmerk van een erker, is dat deze niet afgesloten is van de rest van de ruimte. Als dat wel het geval is, spreekt men van een serre.

Bij nieuwe woningen vinden we de erker vaak aan het midden van de voorgevel en soms aan de achter- of zijgevel. Wanneer we verder teruggaan in de tijd, vinden we ook hele creatieve ontwerpen die allure moesten uitstralen. Zoals een driekwart ronde erker in een hoek van de woning.

Samen met Timmerfabriek Drijfhout kunt u alle kanten op! Maatwerk is namelijk onze specialiteit. Hoe u de erker ook ontwerpt, zolang het met houten kozijnen is, kunnen wij het voor u maken.

Houten erker kozijnen vervangen

Is uw erker ten prooi gevallen aan houtrot of andere narigheid? Dan kunnen wij u ook helpen bij het maken van kozijn reproducties. Onze timmermannen hebben specialistische kennis van historische bouwstijlen, waardoor wij voor vrijwel alle houten kozijnen een reproductie kunnen maken die niet onderdoet voor het origineel.

Houten erker op maat kosten

Aangezien wij enkel maatwerk leveren, kunnen wij online geen beloftes doen over de prijs. Neem contact met ons op over de prijs van uw houten erker kozijnen op maat. Wij kunnen u ook adviseren over wat bijvoorbeeld de meest geschikte houtsoort is voor uw project.

Sowieso staan we u graag te woord over de vragen die u heeft over een erker op maat! Neem contact met ons op.

Voor een houten pui op maat zijn eindeloze mogelijkheden beschikbaar