Houten kozijnen op maat

U staat er vermoedelijk niet bij stil, maar houten kozijnen bepalen het gezicht van een woning. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, gerenoveerd huis of monumentaal pand: het juiste raam en de juiste deurkozijnen maken het helemaal af. Bent u op zoek naar timmerfabriek die uw kozijnen op maat maakt? Dan bent u bij Drijfhout’s Timmerfabriek op het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alles wat niet standaard is. Wij geloven dat u met hout alles kunt maken: niks is onmogelijk.

Drijfhout’s Timmerfabriek voor uw houten kozijnen op maat

Waarom kiezen voor Drijfhout’s Timmerfabriek? Wij geloven dat Drijfhout’s Timmerfabriek zich onderscheidt met het leveren van premium kwaliteit waarop u kunt bouwen. Ambacht, vakmanschap en historie bewijzen daarin doorlopend hun waarde. Verder is het voor onze specialisten iedere dag een passie om de stap van papier naar praktijk te maken en duurzame maatoplossingen te bieden die staan als een huis.

De houtsoorten voor uw kozijn op maat

Er is een grote verscheidenheid aan houtsoorten, maar welke is geschikt voor uw kozijn? En waarom moet u bijvoorbeeld juist voor het houtsoort Finti kiezen? Of juist voor Meranti? Omdat Drijfhout’s Timmerfabriek al meer dan 80 jaar specialist is in houten kozijnen, deuren en trappen geven wij u graag advies. Gevestigd in Joure maken wij de mooiste producten van verschillende houtsoorten als Afromosia, Meranti, Mahonie en Finti. Elk houtsoort heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen, maar welke past het beste bij uw kozijn? Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende houtsoorten?

  • Finti
  • Afromosia
  • Oregon Pine
  • Meranti
  • Mahoni
  • Iroko

 

Elk houtsoort heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen, dus heeft u nog vragen over deze houtsoorten? Dan helpen wij u graag.

Specialist in bijzonder timmerwerk

Van hout maken de vaklieden van Drijfhout’s Timmerfabriek bijzondere kozijnen, deuren, spil-trappen en balustrades. Of bijzondere objecten als een majestueuze mijmerbank in Roderwolde om van de natuur te genieten. Elke opdracht en kozijn op maat heeft iets speciaals, niets is seriewerk. Wij zijn specialist in bijzonder timmerwerk. Met hout krijgen nieuwe panden smoel en oude huizen hun karakter terug. De kozijnen bepalen vaak het gezicht van een huis. Bij ons is het vakmanschap aanwezig om oude panden nieuwe glorie te bieden en hedendaagse bouwwerken een bijzondere uitstraling mee te geven. ‘Wij maken alles van hout’, aldus Miranda Kersbergen. Bent u benieuwd wat Drijfhout’s Timmerfabriek voor u kan betekenen? Neem contact met ons op of kom bij ons langs in onze showroom in Joure. De koffie staat klaar!

Specialist in alles wat niet standaard is!