Houten kozijnen online

Drijfhout’s Timmerfabriek is al meer dan 80 jaar specialist in houten kozijnen, deuren en trappen. Begonnen in Idskenhuizen en nu al 10 jaar gevestigd in Joure. Drijfhout’s Timmerfabriek maakt het visitekaartje van uw woning.

Houten kozijnen bestellen bij Drijfhout’s Timmerfabriek

U staat er misschien niet bij stil, maar houten kozijnen bepalen het gezicht van uw woning. Of het nu gaat om een bestaande woning of een nieuwbouwwoning, wij maken het visitekaartje van uw woning! Daarbij zijn uw persoonlijke wensen onze leidraad. Wij proberen alles mogelijk te maken en niks is ons te gek. Daarnaast zetten wij de kozijnen standaard in een grondverf van een kleur naar uw keuze. U kunt houten kozijnen online bij ons bekijken en vrijblijvend contact met ons opnemen. Bent u benieuwd welke houtsoorten wij gebruiken?

Mahonie kozijnen online bestellen

Mahonie is een prachtig en duurzaam houtsoort met een herkenbare roodbruine kleur. De kwaliteit is heel hoog en ook constant. Mahonie is een stabiel houtsoort, waardoor van uitzetten, krimpen of kromtrekken nauwelijks sprake is. Wilt u meer informatie over mahonie of een prijs opvragen? Kijk dan hier.

Meranti kozijnen online bestellen

Een houtsoort die wij bij Drijfhout’s Timmerfabriek ook veel gebruiken is meranti hout. Meranti is goed te bewerken, onderhoudsvriendelijk en betrouwbaar hout, daarom zijn veel kozijnen in Nederland gemaakt van dit houtsoort.  Meranti is een verzamelnaam van verschillende tropische houtsoorten en heeft een natuurlijke en warme uitstraling. Wilt u meer informatie over meranti of een prijs opvragen? Kijk dan hier.

Afromosia kozijnen online bestellen

Afromosia is een zeer duurzaam houtsoort, die enigszins lijkt op teak, maar het bewaart beter de donkere kleur als het wordt blootgesteld aan lucht en zon. De nerf, kleur en textuur en duurzaamheid zijn wel nagenoeg hetzelfde. Een project die wij gedaan hebben met afromsia hout is een schuifpui op Vlieland. Afromosia is uitermate geschikt tegen de bijzondere weersomstandigheden op een Waddeneiland. Wilt u meer informatie over afromosia of een prijs opvragen? Kijk dan hier.

Iroko kozijnen online bestellen

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek maken wij irokohouten kozijnen. Iroko is een mooie en zeer duurzame Afrikaanse houtsoort. Het hout is sterk en werkt weinig. Het is daarom geschikt voor zeer veel doeleinden. Door de mooie uitstraling is irokohout een garantie voor een tijdloze toepassing. Wilt u meer informatie of een prijs opvragen? Kijk dan hier.

Oregan pine kozijnen online bestellen

Oregon pine is een naaldhoutsoort, die bekend staat om zijn relatief hoge sterkte en hardheid. Door de diversiteit van de maatvoering is een kozijn met de houtsoort oregon pine een zeer geschikte keuze. Wilt u meer informatie over oregon pine of een prijs opvragen? Kijk dan hier.

Houten kozijnen online bestellen bij Drijfhout’s Timmerfabriek

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek kunt u over houten kozijnen online vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U mag natuurlijk ook altijd bij ons langs komen in onze timmerfabriek in Joure.