Een Frans balkon, genieten van buiten met de luxe van binnen. Een houten Frans balkon heeft altijd een opening in de gevel tot vloerniveau met een veilig, mooi houten hek. Hierdoor kunt u genieten van buiten vanuit uw (woon)kamer op elke etage. Ook zorgt het voor meer lichtinval en zon in uw woning.

Krijg inspiratie bij Drijfhout’s Timmerfabriek

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek staan de deuren altijd voor u open. Wij helpen u graag het perfecte Franse balkon te vinden voor wat voor project dan ook. Laat u inspireren met voorbeeldschetsen en foto’s van Franse balkon in verschillende soorten en maten. Aan de hand van deze inspiratie, onze ervaring en uw ideeën maken wij het Franse balkon van uw dromen!

Prachtig Frans balkon in Amsterdam

Een prachtig project in Amsterdam. Wat hedendaags niet vaak voorkomt: een gebouw in de binnenstad van Amsterdam, vlakbij Artis, werd gesloopt en moest totaal opnieuw worden opgebouwd. De taak van Drijfhout’s Timmerfabriek waren de kozijnen, maar nog belangrijker: de Franse balkons. Franse balkons zijn vaak hekwerken gemonteerd voor een kozijn. Wij hebben er natuurlijk voor gekozen omdat dit te realiseren in hout. Dit hebben we van te voren klaar gemaakt in de fabriek in Joure. Zo zitten de balken gefreesd in de houten kozijnen en niet pas later geplaatst tussen de kozijnen. Dit om de veiligheid van de Franse balkons te waarborgen.

Bekijk hier alle foto’s van het eindresultaat.

Houtsoorten voor houten Franse balkon

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek kunt u kiezen uit een scala van verschillende houtsoorten. Wat dacht u van iroko of het duurzame afromosia? Wij wijzen u de weg in het overweldigde aanbod van de Franse balkons in verschillende houtsoorten. Wilt u meer weten over de verschillende houtsoorten? Kijk dan hier.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of wilt u direct contact opnemen? Kijk dan hier. Wij helpen u graag de perfecte Franse balkon op maat voor u te realiseren. Wilt u direct meer inspiratie? Kijk dan op onze projectpagina. Niks is onmogelijk bij Drijfhout’s Timmerfabriek.

Een Frans balkon, genieten van buiten met de luxe van binnen.