Op zoek naar een betaalbare deur voor binnen- of buitengebruik die je helemaal naar eigen smaak kunt ontwerpen? Dan is een plaatdeur met groeven wat je zoekt! Deze stevige maar lichtgewicht deuren kunnen vele verschillende vormen aannemen doordat we er allerlei vormen in kunnen frezen. Zo kunnen we de deur de uitstraling geven van een rustieke opgeklampte schuurdeur tot een creatief modern ontwerp.

Wat is een plaatdeur met groeven?

Een plaatdeur met groeven, begint als een plaatdeur zonder groeven! We maken hierbij gebruik van een Alustabiel plaat, dit is een zeer hoogwaardig soort multiplex, gemaakt van Okoumé hout. Dit is een lichtgewicht houtsoort die niet erg populair is om voor balken en planken te gebruiken, maar zich perfect leent om tot tri- en multiplex platen verwerkt te worden. In de plaat die we voor plaatdeuren gebruiken zitten twee aluminium platen die AluStabiel zijn bijzondere en betrouwbare kenmerken geven.

De voordelen van deze AluStabiel plaatdeur zijn:

  • 10 jaar garantie op vormstabiliteit
  • In elke vorm te maken, met of zonder glas
  • Krimpt of zwelt nauwelijks: geen klemmende deuren
  • Lichtgewicht
  • 30 minuten brandwerend

Elke deur is voorzien van een unieke ID-chip, waarmee de deur getraceerd kan worden. Zo kan een beroep worden gedaan op de garantie in geval van vervorming of delaminatie.

Plaatdeur met groeven in elk design

De plaatdeur leent zich perfect om in te frezen! Dit betekent dat er eindeloze mogelijkheden zijn om de deur vorm te geven. Hierbij kunnen we een heel modern ontwerp naar wens maken. Ook is het mogelijk om een klassiek deurontwerp als het ware na te maken, met de klassieke uitstraling en moderne eigenschappen van Alustabiel. Bijvoorbeeld een deur met stapeldorpel of opgeklampte deur.

Plaatdeur met ruit naar wens

Ondanks dat de Okoumé Alustabiel plaatdeur voorzien is van twee aluminium platen, kunnen we hier eenvoudig doorheen frezen. Hierdoor kunnen we de plaatdeur voorzien van een ruit. Ook dit kan compleet naar eigen inzicht. Van een klassieke langwerpige verticale ruit, tot een origineel ontwerp.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u een project waar plaatdeuren met groeven op maat perfect bij passen? We kijken graag samen naar de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op en we beantwoorden graag uw vraag of brengen een offerte uit.

Een plaatdeur is vormstabiel en biedt de mogelijkheid tot unieke designs