Openslaande deuren op maat

Met een openslaande deuren op maat haalt u de zon in huis! Zo direct vanuit de huis het terras op geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. Bovendien geven grote ruiten een ruimtelijk gevoel aan uw huis. Bij Drijfhout’s Timmerfabriek in Joure maken we uw perfecte openslaande deuren op maat. We zijn specialist in houtwerk dat niet standaard is. We geven advies over je project en helpen uw droom te realiseren.

Openslaande deuren op maat bij Drijfhout’s Timmerfabriek

Met openslaande deuren op maat geeft u het zomerse binnen-buitengevoel aan uw huis. Is de perfecte pui niet te vinden? Dan schieten wij te hulp. Wij kunnen deuren en kozijnen maken in elke maat en vorm die u maar kunt bedenken. We maken de openslaande deuren precies zoals u wilt en zetten ze alvast in de grondverf of blanke lak. Ook kunt u ervan verzekerd zijn dat uw deur degelijk hang- en sluitwerk krijgt waardoor de deuren jarenlang soepel blijven. Door gebruik te maken van HR++ glas voldoet uw droompui aan de moderne wooneisen.

Schuifpui, vouwdeur of openslaande deuren

Er zijn verschillende soorten deuren waarmee je een verbinding naar de tuin kunt creëren. Welke soort pui je kiest, hangt af van de wensen die je hebt een de ruimte die je hebt. Een schuifpui is ideaal als de ruimte beperkt is en heeft een moderne look. Openslaande deuren geven een passen weer meer bij klassieke uitstraling. Met een vouwdeur kan een enorm grote opening gecreëerd worden zodat bijna de hele wand openvouwt voor een extreem ruimtelijke uitstraling.

Houtsoorten voor openslaande deuren op maat

Drijfhout’s Timmerfabriek is al meer dan 80 jaar specialist in houten kozijnen, deuren en trappen. Gevestigd in Joure maken wij de mooiste producten van verschillende houtsoorten als Eik, Afromosia, Meranti, Finti en Merbou. Elk houtsoort heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen, maar welke past het best bij uw project? Hier zetten wij al ons houtensoorten voor u op een rijtje.

De verschillende projecten van Drijfhout’s Timmerfabriek

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek zijn wij van alle markten thuis en maken we de meest uiteenlopende projecten voor klanten, projecten die door andere timmerfabrieken als onmogelijk worden gezien, zijn voor ons een interessante uitdaging. We lichten graag enkele projecten met een schuifpui op maat voor je uit:

Uw openslaande deuren op maat bij Drijfhout’s Timmerfabriek?

Heeft u nog een vraag over onze werkwijze? Of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan contact op. Wij helpen u graag de perfecte openslaande deuren te realiseren.

Op een mooie dag de zomer in huis halen? Het kan met openslaande deuren op maat.