Met een schuifpui op maat verbind je binnen met buiten en haal je de zon in huis. Bovendien behoudt je ruimte in huis en op je terras omdat de deuren open schuiven in plaats van slaan. Ook voor binnen kan een schuifpui de perfecte oplossing zijn om ruimtes met elkaar te verbinden. Met veel glas creëer je bovendien een ruimtelijk effect. Bij Drijfhout’s Timmerfabriek in Joure maken we jouw perfecte spuifpui op maat. We geven je advies en luisteren naar jouw wensen. Vakkundig timmeren wij jouw pui naar uw wens.

Schuifpui op maat bij Drijfhout’s Timmerfabriek

Met een schuifpui op maat laat je een ruimte groot en open lijken. Heeft u overal gekeken een passende schuifpui, maar is het allemaal niet naar wens? Bij Drijfhout’s Timmerfabriek kunt u kiezen voor een traditionele oplossing, maar ook voor een speciale uitvoeringen op maat. Niks is onmogelijk! Vakkundig timmeren wij uw deur naar uw wens in een dikte van 40 t/m 76 mm en zetten hem alvast in de grondverf of blanke lak. Met HR++ glas voldoet zelfs een erg grote pui aan de nieuwste standaard. Bovendien gebruiken we alleen erg degelijk hang- en sluitwerk zodat je deur jarenlang soepel blijft schuiven.

Schuifpui, vouwdeur of openslaande deuren

Welke soort pui je kiest, hangt af van de wensen die je hebt een de ruimte die je hebt. Een schuifpui, vouwdeur en openslaande deuren worden allemaal vaak gebruikt als verbinding naar de tuin. Een schuifpui is ideaal als de ruimte beperkt is en heeft een moderne uitstraling. Openslaande deuren geven een meer klassieke uitstraling. Met een vouwdeur kan een enorm grote opening gecreëerd worden zodat bijna de hele wand openvouwt voor een extreem ruimtelijke uitstraling.

Houtsoorten voor uw schuifpui op maat

Drijfhout’s Timmerfabriek is al meer dan 80 jaar specialist in houten kozijnen, deuren en trappen. Gevestigd in Joure maken wij de mooiste producten van verschillende houtsoorten als Eik, Afromosia, Meranti, Finti en Merbou. Elk houtsoort heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen, maar welke past het best bij uw project? Hier zetten wij al ons houtensoorten voor u op een rijtje.

De verschillende projecten van Drijfhout’s Timmerfabriek

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek zijn wij van alle markten thuis en maken we de meest uiteenlopende projecten voor klanten, projecten die door andere timmerfabrieken als onmogelijk worden gezien, zijn voor ons een interessante uitdaging. We lichten graag enkele projecten met een schuifpui op maat voor je uit:

  • Een duurzame Afromosia schuifpui op Vlieland. Bekijk het hier.
  • Bij deze verbouwde boerderij geeft een schuifpui toegang tot het terras.
  • De grote ruimtes in dit restaurant worden verbonden met een schuifpui.

Uw schuifdeur op maat bij Drijfhout’s Timmerfabriek?

Heeft u nog een vraag over onze werkwijze? Of wilt u graag een afspraak inplannen? Neem dan contact op. Wij helpen u graag de perfecte schuifpui op maat te realiseren.

Een moderne look om binnen en buiten in elkaar over te laten gaan
of ruimtes met elkaar te verbinden