Op zoek naar een houten pui op maat? Bij Drijfhout’s Timmerfabriek is er bijna niets wat we niet van hout kunnen maken. Heeft u een idee voor uw pui? Dan kunnen wij u helpen. Vreemde vormen, afwijkende maten of bijzondere verzoeken, wij gaan voor u aan de slag.

Wat is een pui?

Een pui is een breed begrip. De definitie is niet meer of minder dan een groot kozijn in een gevel, bestaande uit meerdere delen. Hoe dit kozijn er uit ziet, maakt verder niet uit. Dit kunnen deuren zijn, ramen, openslaande ramen of dichte panelen. Bekende vormen zijn bijvoorbeeld openslaande deuren met ramen aan weerszijden hiervan, die worden ook wel zijlichten genoemd. Of een grote wand bestaande met meerdere ramen. Een pui hóeft niet per se ramen te bevatten. Een voorbeeld hiervan zijn garagedeuren met één of meerdere panelen er naast.

Wat is er mogelijk bij een houten pui op maat?

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek zit maatwerk in ons DNA verweven. Alles is mogelijk! Als u het kunt verzinnen, kunnen wij het maken. We denken graag mee over de te gebruiken materialen en houtsoorten. We maken uitsluitend gebruik van bijzonder degelijke kwaliteit materialen. Dat geldt voor het hout, maar ook voor het hang en sluitwerk en de grondverf. Niet geheel onbelangrijk als u bedenkt hoeveel een veelgebruikte grote, zware deur te voorduren kan krijgen. Natuurlijk wil je dat de pui zo lang mogelijk mee gaat, degelijke materialen en kundige montage dragen daar aan bij.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor uw houten pui op maat?

Heeft u een project waar een houten pui op maat voor nodig is? We kijken graag samen naar de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op en we beantwoorden graag uw vraag of brengen een offerte uit.

Voor een houten pui op maat zijn eindeloze mogelijkheden beschikbaar