Houten Harmonicadeuren: stijlvol en functioneel

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek begrijpen we dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is een uitdrukking van uw persoonlijke stijl en smaak. Daarom bieden wij een breed scala aan op maat gemaakte houtproducten, waaronder prachtige houten harmonicadeuren op elk formaat.

Harmonicadeuren, ook wel bekend als vouwdeuren, zijn ontworpen om een naadloze overgang tussen uw binnen- en buitenruimte te creëren. Ze zijn ideaal voor terrassen, veranda’s of tuinkamers, waardoor u het buitenleven kunt omarmen zonder in te boeten aan comfort of stijl. Afhankelijk van uw wensen en de beschikbare ruimte, kunnen wij voor u een harmonicadeur uit hout maken, bestaande uit 2, 3, 4 of nog wel meer delen. Ook de manier waarop de deur opent kunt u een keuze in maken. Schuiven alle delen één kant op? De helft naar links en de helft naar rechts? Of houdt u voor het gemak 1 losse deur die u snel kunt openen?

Gegarandeerd vakmanschap

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek zijn we trots op ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat ze precies krijgen wat ze willen, tot in het kleinste detail. Wij werken exclusief met de beste houtsoorten, passend bij uw wensen. Heeft u nog geen keuze gemaakt? Dan geven wij u graag advies. Bovendien bent u er verzekerd van dat u jarenlang onbezorgd plezier zal hebben van uw houten harmonicadeur, aangezien we gebruik maken van hoge kwaliteit beslag dat jarenlang soepel zal schuiven, vouwen en draaien.

Bent u eventueel geïnteresseerd in een ander soort pui voor uw woning? Bekijk ook eens deze pagina’s:

 

Specialist in bijzonder timmerwerk

Van hout maken de vaklieden van Drijfhout’s Timmerfabriek bijzondere kozijnen, deuren en balustrades. Of bijzondere objecten als een majestueuze mijmerbank in Roderwolde om van de natuur te genieten. Elke opdracht en kozijn op maat heeft iets speciaals, niets is seriewerk. Wij zijn specialist in bijzonder timmerwerk. Met hout krijgen nieuwe panden smoel en oude huizen hun karakter terug. De kozijnen bepalen vaak het gezicht van een huis. Bij ons is het vakmanschap aanwezig om oude panden nieuwe glorie te bieden en hedendaagse bouwwerken een bijzondere uitstraling mee te geven. ‘Wij maken alles van hout’, aldus Miranda Kersbergen. Bent u benieuwd wat Drijfhout’s Timmerfabriek voor u kan betekenen? Neem contact met ons op of kom bij ons langs in onze showroom in Joure. De koffie staat klaar!

Wist u dat een harmonicadeur ook wel een vouwwand wordt genoemd?