Houten deur op maat

Deuren zijn echt het visitekaartje van uw woning. Het is bijna het eerste wat iemand ziet. Houten binnendeuren, houten buitendeuren, schuurdeuren, openslaande tuindeuren, puien: dit zijn allemaal deuren die wij bij Drijfhout’s Timmerfabriek voor u op maat kunnen maken. U wil toch ook trots zijn op uw houtendeur op maat?

Laat u inspireren

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek staat de deur altijd voor u open. Wij helpen u graag de perfecte deur te vinden voor wat voor project dan ook. Laat u inspireren met voorbeeldschetsen en foto’s van een scala aan houten deuren van verschillende soorten en maten. Aan de hand van deze inspiratie en uw ideeën maken wij de houten deur op maat van uw dromen!

Niks is onmogelijk

Houten deuren zijn uitnodigend voor visite of klanten en zijn erg belangrijk in uw interieur. Heeft u een speciale wens? Bij onze projecten vindt u een scala aan verschillende deuren op maat. Zoals de deur voor het Friese Provinciehuis in Leeuwarden. Het provinciale bestuur van Friesland is al sinds 1580 in het gebouw aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden gevestigd. Wij hadden de eer en de taak om een speciale houten deur op maat te maken en deze was maar liefst 3,2 meter hoog. Een klus die bij veel bedrijven als onmogelijk werd gezien, maar wij bij Drijfhout’s Timmerfabriek zijn erg trots op het eindresultaat. Bij Drijfhout’s Timmerfabriek kunt u kiezen voor een traditionele oplossing, maar ook voor een speciale uitvoeringen op maat.

Houtsoorten voor deuren op maat

Bij Drijfhout’s Timmerfabriek kunt u kiezen uit een scala van verschillende houtsoorten. Wat dacht u van iroko of het duurzame afromosia? Wij wijzen u de weg in het overweldigde aanbod van houten deuren op maat. Bent u op zoek naar openslaande tuindeuren met stapeldorpels? Of schuurdeuren met verticale schroten? Vakkundig timmeren wij uw deur, naar uw wensen in een dikte van 40 t/m 76 mm. Ook voorzien wij alle deuren op maat van HMB-meerpuntsluitingen en zetten wij de deur alvast voor u in de grondverf.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of wilt u direct contact opnemen? Kijk dan hier. Wij helpen u graag de perfecte deur op maat voor u te realiseren. Wilt u direct meer inspiratie? Kijk dan bij onze deuren of op onze projectpagina. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de houten vouwdeur op maat. En wist u dat wij vouwdeuren tot en met 16 deuren en 16 meter in totaal kunnen maken? Niks is onmogelijk bij Drijfhout’s Timmerfabriek.