Hout renovatie in Friesland

Laat het verleden bij ons tot leven komen. Bij Drijfhout’s Timmerfabriek zijn wij gespecialiseerd in bijzonder timmerwerk. Bij ons is het vakmanschap aanwezig om oude panden nieuwe glorie te bieden, maar ook nieuwbouw een bijzondere uitstraling te geven. Drijfhout’s Timmerfabriek is Joure, Friesland is de hout renovatie specialist om dit voor u te realiseren. Dus heeft u een oud pand gekocht en vindt u het belangrijk om stijlkenmerken te koesteren of te herstellen? Dan bent u bij Drijfhout’s Timmerfabriek op het juiste adres.

Verschillende hout renovatie projecten

De opdrachten bij Drijfhout’s Timmerfabriek hebben altijd iets speciaals, niet is seriewerk. Wij zijn gespecialiseerd in bijzonder timmerwerk en hout renovatie. Wij leveren veel aan bedrijven in de regio, maar wij zijn ook daarbuiten bekend. Ze weten ons ook te vinden in de randstad. Dit ziet u terug in de vele projecten die wij hebben uitgevoerd in bijvoorbeeld Amsterdam. Wij hebben prachtig renovatiewerk mogen doen van onder andere prachtige oude grachtenpanden.

Drijfhout’s Timmerfabriek voor elke hout renovatie

Heeft u een klus voor ons? Een kozijn die gerenoveerd moet worden? Of heeft uw woning of bedrijfspand een oude architraaf, schoorsteenomranding of zwarte houten deur die u wil laten namaken? Bij Drijfhout’s Timmerfabriek is niks te gek en proberen wij altijd een weg te vinden om u te helpen het verleden tot leven te brengen. In de meeste gevallen doen we dit door een authentieke reproductie te maken van het origineel. Waar we de originele constructie zo benaderen dat het niet van het origineel te onderscheiden is in opbouw.

Projecten waar wij trots op zijn en waar u onze expertise terug ziet:

Hoe wij te werk gaan in onze fabriek?

Als u een rondje loopt in onze fabriek in Joure kunt u zien dat aan de ene kant van de fabriekshal dat het onbehandelde, ruwe hout binnenkomt. Aan de andere kant komt het gemaakte product eruit. Wat er allemaal tussendoor gebeurd? Na de bewerking van het hout volgt de montage en verlijming van de onderdelen en worden de deuren en kozijnen afgewerkt en geschuurd. De laatste stap is de spuitcabine, waar de objecten twee keer in de lak of grondverf worden gezet. Pas dan zijn ze gereed voor transport naar de bouwplaats.

Een hout renovatie klus voor Drijfhout’s Timmerfabriek?

De werknemers van Drijfhout’s Timmerfabriek zijn specialisten in maatwerk en renovatieprojecten, dus heeft u een renovatieproject voor ons? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze fabriek in Joure. Wij helpen u graag verder!

.