“Wij maken alles van hout”, aldus Miranda Kersbergen, die samen met haar man Tjitte Drijfhout het familiebedrijf Drijfhout’s Timmerfabriek leidt. In onze timmerfabriek zijn wij gespecialiseerd in alles wat niet standaard is. We fabriceren kozijnen, trappen en deuren zonder dat het lopende-band-werk is. Ook zijn wij als timmerfabriek specialisten in maatwerk voor bijvoorbeeld renovatieprojecten.

Houtspecialist in maatwerk

Waar andere timmerfabrieken zich toeleggen op gestandaardiseerde productie en grote volumes, kiezen wij bij Drijfhout’s Timmerfabriek juist voor het specialistische werk en traditionele houtbewerkingsmethoden. We hebben al een heel aantal projecten mogen doen, waar we erg trots op zijn:

 

Maar er zijn nog veel meer projecten waar wij trots op zijn. Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze projecten.

Gespecialiseerd in alles wat niet standaard is

Het woord standaard gebruiken wij bij Drijfhout’s Timmerfabriek amper. Wij kunnen en durven bijzondere opdrachten aan te nemen. Wij zoeken de grenzen en bekijken wat er wél mogelijk is. Door de vele soorten bewerkingen en versieringen is met hout namelijk eigenlijk alles technisch mogelijk.

Al meer dan 80 jaar specialist in hout

Drijfhout’s Timmerfabriek is al meer dan 80 jaar specialist in houten kozijnen, deuren en trappen. In 1938 zag onze timmerfabriek het levenslicht in Idskenhuizen in Friesland. Inmiddels gevestigd in Joure waar we dagelijks werken aan de meest uiteenlopende projecten. Houten deuren, kozijn of trappen maken wij voor u op maat. Niets is standaard en voor elke opdrachten zoeken wij een passende oplossing. Drijfhout’s Timmerfabriek is aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Timmerfabrikanten (NBvT). Dat betekent gegarandeerde kwaliteit.

Wilt u een afspraak maken met Drijfhout’s Timmerfabriek?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u vragen over één van onze gerealiseerde projecten? Neem dan contact met ons op.  U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom in Joure. De koffie staat klaar en wij gaan graag met u in gesprek!

Specialist in alles wat niet standaard is!