Eikenhouten deuren op maat

Eikenhouten deuren zijn tijdloos, met een natuurlijke eiken uitstraling. Wat ons betreft gaat er niets boven een duurzame houtsoort zoals eiken, waar u jarenlang van kan genieten. Bij Drijfhout’s Timmerfabriek maken we de eikenhouten deuren op maat geheel naar uw wens.

Een duurzame eiken deur voor je woning

Een eiken deur is een klassiek symbool van thuis. Dit stevige hout wordt al eeuwenlang gebruikt om mooie, duurzame deuren te maken. Tegenwoordig zijn er veel verschillende stijlen en ontwerpen die het gemakkelijk maken de perfecte eiken deur voor uw huis te vinden. De natuurlijke schoonheid van deze houtsoort leent zich goed voor zowel rustieke en moderne woningen. Afhankelijk van de stijl van de eiken deur die u wilt, kunt u kiezen uit lichtgekleurde of donkerbruine deuren, met variaties in nerfpatroon die bepaald worden door de dikte van het gebruikte hout. 

Eikenhouten deur op maat

Heeft u behoefte aan iets uniekers? Dan zijn op maat gemaakte eiken deuren van Drijfhout’s Timmerfabriek de perfecte keuze voor uw woning. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een op maat gemaakte eiken deur voor u maken. Het mooie van een ontwerp op maat is dat uw eikenhouten deur volledig uniek en exclusief is. Onze deuren zijn geschikt voor zowel renovatie of nieuwbouw. Het verschil dat een hoogwaardige eikenhouten deur binnen of buiten uw woning kan maken is bijzonder.

Gegarandeerde kwaliteit

Als u kiest voor een eikenhouten deuren van Drijfhout’s Timmerfabriek dan kunt u rekenen op kwaliteit. Sinds 1938 leveren wij maatwerk met hoogwaardige kwaliteit waar u op kan bouwen. Als u op zoek bent naar ambacht, vakmanschap en kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u op zoek zijn naar een op maat gemaakte eiken binnendeur of voordeur dan helpen we u graag verder. Vraag ons om meer informatie of kom eens langs!