Hout is hét materiaal van deze tijd voor hedendaagse architectuur. Bouwen met hout hoeft niet te duurder te zijn dan bouwen met staal, beton of kalkzandsteen. Hout is vernieuwbaar, duurzaam, solide en niet onbelangrijk: aantrekkelijk. Hout kan gebogen worden en gevormd naar het meest moderne ontwerp. Er is daarom dan ook geen enkele reden om niet te bouwen met hout.

Hout draagt bij aan de duurzaamheid

Hout is van zichzelf een prachtig materiaal en hoeft niet verder afgewerkt te worden met andere materiaal, wat bij staal, beton en kalkzandsteen meestal wel het geval is. Dit alleen al draagt bij aan de duurzaamheid van een gebouw. Dat is ook dé reden dat Drijfhout’s Timmerfabriek zo graag met hout werkt.

Een prachtig traditioneel materiaal

Laat het verleden bij ons tot leven komen. Bij Drijfhout’s Timmerfabriek zijn wij gespecialiseerd in bijzonder timmerwerk. Bij ons is het vakmanschap aanwezig om oude panden nieuwe glorie te bieden, maar ook nieuwbouw een bijzondere uitstraling te geven. Drijfhout’s Timmerfabriek is ook gespecialiseerd in hout renovatie. Dus heeft u een oud pand gekocht en vindt u het belangrijk om stijlkenmerken te koesteren of te herstellen? Dan bent u bij Drijfhout’s Timmerfabriek op het juiste adres.

Verschillende projecten met hout

Bij Drijfhout’s timmerfabriek zijn wij gespecialiseerd in bijzonder timmerwerk en hout renovatie. De opdrachten hebben altijd iets speciaals en niets is seriewerk. Wij leveren veel aan bedrijven in de regio, maar wij zijn ook daarbuiten bekend. Ze weten ons ook te vinden in de randstad. Dit ziet u terug in de vele projecten die wij hebben uitgevoerd in bijvoorbeeld Amsterdam. Wij hebben prachtig renovatiewerk mogen doen van onder andere prachtige oude grachtenpanden.

Een project met hout voor Drijfhout’s Timmerfabriek?

De werknemers van Drijfhout’s Timmerfabriek zijn specialisten in maatwerk en renovatieprojecten, dus heeft u een bijzonder project voor ons? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze fabriek in Joure. Wij helpen u graag verder!

Specialist in alles wat niet standaard is!