Bijzondere houten trap op maat

Is het u wel eens opgevallen dat bij de meeste woningen de trap één van de eerste dingen is die u ziet als u bij de voordeur binnen komt? Daarom vinden wij het bij Drijfhout’s Timmerfabriek zo belangrijk dat wij uw trap op maat kunnen maken. Wat u ook wil, niks is onmogelijk bij Drijfhout’s Timmerfabriek. Trappen verbinden de verschillende verdiepingen met elkaar en zorgen voor eenheid en diversiteit. Wij bij Drijfhout’s Timmerfabriek zijn gespecialiseerd in het maken van bijzondere houten trappen op maat. Dus wat u ook wil, wij kunnen dit voor u maken!

Niks is onmogelijk bij het maken van uw trap op maat

Waarom wij maatwerk aanbieden? Dit heeft een simpele reden, namelijk: de trap is meer dan een opeenvolging van treden. Het moet bij u en uw huis passen.  Er zijn heel veel verschillende soorten houten trappen. Er is zo veel mogelijk: een rechte steektrap, bordestap, kwartslagtrap of een halveslagtrap. En wat dacht u van de keuze in diverse houtsoorten? Hier zijn zoveel keuzes in te maken. Wij bij Drijfhout’s Timmerfabriek helpen jullie graag in de hoeveelheid keuzes, zodat u straks de perfecte trap voor in uw woning heeft. Wij meten iedere houten trap apart op en maken deze naar uw wensen.

Hoe wordt de houten trap op maat geleverd?

Als u een bijzondere houten trap op maat bij ons besteld, dan leveren wij deze bij u thuis als bouwpakket af. Als u het wil, kunnen wij de trap ook voor u lakken of in de grondverf zetten.

Maak uw trap compleet met een houten balustrade

Om uw trap echt af te maken, kunt u bij Drijfhout’s Timmerfabriek ook terecht voor houten balustrades op maat. Op dat gebied is vrijwel alles mogelijk in iedere stijl. U kunt kiezen voor strakke en moderne platte plankjes met of zonder groefjes of rechte ronde stokjes. Ook maken wij huiselijke en warm gedraaide spijlen met sierbollen op de spillen voor uw houten balustrade. Wat u ook wil, wij kunnen dit voor u maken in iedere prijsklasse en verschillende lengtes.

Voor hotel restaurant Lapershoek in Hilversum hebben wij een prachtige houten balustrade gemaakt.  Op sommige plekken is de houten balustrade op maat wel 114mm dik. Kijk hier voor de foto’s.

Gespecialiseerd in alles wat niet standaard is

Het woord standaard gebruiken wij bij Drijfhout’s Timmerfabriek amper. Wij kunnen en durven bijzondere opdrachten aan te nemen. Wij zoeken de grenzen en bekijken wat er wél mogelijk is. Door de vele soorten bewerkingen en versieringen is met hout namelijk eigenlijk alles technisch mogelijk.

Wilt u meer weten over een houten trap op maat?

Bent u geïnteresseerd in een houten trap op maat met een prachtige balustrade volledig naar eigen wens? Neem dan contact met ons op. Of kom bij ons langs in Joure, dan kunnen wij onder genot van een bakje koffie u meer vertellen over onze houten trappen en balustrades op maat.

.